marți, 21 octombrie 2008

Jos palaria!

Avem cu totii merite, si inca foarte multe, mai ales atunci cand ne comparam cu altii. Dar uite ca nu intotdeauna si reusim sa le etalam.

Astazi a fost ultima zi in care se puteau depune, la biroul electoral central, candidaturile celor care isi doresc un loc in Parlamentul Romaniei. Regulile de joc, bune, proaste, strambe sau drepte, erau la vedere si cunoscute de toti candidatii.

Mi-ar fi parut bine ca noi, cei care ne impartim dragostea intre tara in care ne-am nascut si tara de adoptie, sa avem multi candidati de unde sa alegem, sa fim siguri ca cel caruia ii dam votul ne intelege conditia si simtirile. N-a fost sa fie!. Ne ramane totusi o speranta, ea se numeste Constantin Ciuciu Timoc, diasporean autentic, singurul candidat independent din si pentru diaspora pentru Parlamentul Romaniei.

Voi reveni asupra lui Constantin Timoc, acum doresc doar sa-mi exprim admiratia si sa-l felicit pentru curajul, tenacitatea si spiritul sau de sacrificiu. Ma simt onorat sa fiu reprezentat de el.

2 comentarii:

cetatean_american spunea...

Doar un candidat independent poate sustine cu adevarat interesele romanilor din strainatate.

Anonim spunea...

Un candidat independent pare o solutie f rezonabila raportat la situatia din Ro. Dar cit de eficient e un candidat independent? Oricit de integru, serios, motivat cine ii voteaza initiativele legislative.
Respect!