marți, 25 noiembrie 2008

Romanii din Canada pot acum vota!*

A fost extinsa lista documentelor acceptate ca dovada a resedintei în Canada, aceasta incluzând în acest moment urmatoarele documente :

card de resedinta permanenta (Permanent Residence Card);
permis de sedere (Visa Record of Landing);
permisul de conducere (eliberat de autoritatile provinciale);
cardul de asigurare medicala (eliberat de autoritatile provinciale);
permisul de munca.

Conform ultimelor informatii de pe site-ul MAE, toti cetatenii români care au un pasaport CRDS (care atesta stabilirea domiciliului în strainatate) sau un pasaport simplu valabil, însotit de unul din documentele mai sus-mentionate (prin care sa dovedeasca resedinta în Canada) pot vota pe 30 noiembrie 2008.

* Multumiri celor care au impus ratiunea!

2 comentarii:

Marius Mina spunea...

Numele: Stefan Movila.I se spune Regele Locomotivelor. A avut dosare penale pe banda rulanta dar nu i s-a intamplat nimic deocamdata. Dosarele i-au fost intocmite pentru diverse afaceri din domeniul cailor ferate, unde a pus mana printre altele pe Compania de Transport Feroviar (CTF) Bucuresti. Sprijinit actic de vestitutl Nicolaiciuc, escrocul de la CFR ascuns prin strainatate de multi ani si pe care nimeni nu se chinuie sa il gaseasca cu toate ca este simplu. Movila este si pastor penticostal. Majoritatea achizitiilor si privatizarilor frauduloase facute in favoarea lui Stefan Movila, s-au facut cu complicitatea fostului ministru al transporturilor, Traian Basescu si a lui Gheorghe Dobre, fost Sef al Regionalei CFR Craiova, inainte de a ajunge director in primaria lui Basescu si apoi ministru al transporturilor. Printre primele REMAT-uri si Depouri CFR achizitionate, pe pret de nimic, de Stefan Movila, la dispozitia lui Traian Basescu si a Dobre, au fost cele de pe raza Regionalei CFR Craiova, respectiv cele din Filiasi si Rosiorii de Vede. Au urmat apoi multe alte privatizari frauduloase, prin firme suveica. A fost cercetat pentru inselaciune,delapidare si uz de fals. Acum candideaza in America de Nord si de Sud, Australia si Noua Zeelanda pentru PNL la Camera Deputatilor.

Marius Mina spunea...

Inregistrearea audio a dezbaterii de la NEW YORK

http://www.trilulilu.ro/mariusmina/16657f01ec4d2d