luni, 24 noiembrie 2008

Dezbatere Ana Birchall - Constantin Timoc

Ana Birchall-Grigore Culian-Constantin Timoc

Foto & Audio: Marius Mina

7 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt curios de ce nu au participat la dezbatere si ceilalti candidatii oare le este teama sa se prezinte in fata alegatorilor?

Anonim spunea...

Din cate am auzit Ana Birchall s-a descurcat chiar foarte bine la aceea dezbatere si cred ca este de departe cea mai calificata sa reprezinte diaspora. Are nevoie de sprijinul tuturor sa arate si sa demonstreze ca se poate schimba in bine situatia romanilor fie ei din Romania, fie plecati peste hotare.

Marius Mina spunea...

Ana Birchall ar fi fost cu siguranta cea mai votabila daca nu apartinea unui partid care a talharit Romania din 1990 pina azi.Ca independent sau pe listele altui partid avea multe sanse.

cetatean_american spunea...

O noua dezbatere publica care i-a avut in vedere pe candidatii Ana Birchall de la PSD si candidatul independent Constatin Timoc ,a scos la iveala jocul murdar al politicii.
Acest Eduard Koller ,organizatorul dezbaterii de la Seatle , un inflacarat sustinator al partidului "comunist" PSD , dar care plin de ipocrizie nu poate recunoaste , s-a antrenat intr-un joc murdar aruncand acuzatii nefondate pe blogul sau , urmrind ca prin tehnici asemanatoare securitatii din vremea comunismului sa denigreze imaginea candidatului independent Constantin Timoc

Rusine , domnule Eduard Koller !

Anonim spunea...

Birchall a fost batuta de mineri, e in PSD dar a omis sigla partidului de pe toate materialele de promovare. Oare chiar ne crede naivi. Vorbeste la fel ca un politician autentic din clasa politica actuala: Mult si transmite doar povesti.

Anonim spunea...

- Comportarea, limbajul si logica d-nei candidate de PSD nu se potrivesc de loc cu diploma YALE, ci sunt cu cateva clase mai jos.
-Legea electorala o obliga sa afiseze sigla partidului pe afisele ei, dar d-na avocat nu o face
-Pentru scopul dansei de a reforma PSD, ar trebui ca ea sa ramana in Romania iar Nastase, Rebenciuc si ceilalti sa fie trimisi peste ocean. Dar mai bine la fundul oceanului

Anonim spunea...

http://www.badin.ro/2008/11/exclusiv-pd-l-vrea-sa-cucereasca-america-cu-agentu.htm
EXCLUSIV: PD-L vrea sa cucereasca America cu agentura comunista-fesenista
Inchei azi trecerea in revista a candidatilor la colegiile uninominale din diaspora. Ultimul pe lista este Mircea Lubanovici, candidat PD-L la Camera Deputatilor. Fotograf si frezor in Romania, Lubanovici a ajuns in America in 1985, plecand legal din Romania, adica cu aprobare ceea ce era aproape imposibil in perioada respectiva. A beneficiat insa de sprijinul unei organizatii neo-protestante, Lubanovici fiind ca majoritatea candidatilor din diaspora (cu exceptia lui Constantin Timoc) membru al uneia din biserici acestor culte. A avut o firma de constructii in America care a dat faliment in 1992 si in prezent are una de textile, de fapt un boutique care vinde produse made in china in special baticuri. Din 2000 a simtit nevoia sa se agite in diaspora din America si a infiintat un ziar, Romanian Times, si mai apoi un post de televiziune pentru neo-protestanti la Portland (Oregon), intitulat Pastorul Cel Bun. In vara acestui an s-a gandit ca ar fi bine sa candideze dupa ce pana de curand s-a tinut departe de viata politica neavand nici o atitudine fata de ceea ce intampla in Romania. A ales PNL. A batut la usa dar a fost respins, se pare datorita faptului ca nu prezenta incredere. Circula in acest sens mai multe zvonuri despre faptul ca impreuna cu partenerul sau de la Romanian Times, Benny Lucescu, ar fi fost implicati in niste afaceri nu prea curate legate de criza imobiliara din America, dar deocamdata nu exista insa nici o acuzatie oficiala. Pe de alta parte, liberalii se pare ca au aflat si de problemele financiare ale omului de afaceri. Datoriile acestuia catre banci s-ar cifra la un sfert de milion de dolari. Asa a ajuns candidatul PD-L, care nu avea in America persoane pe care sa le propuna diasporei. De altfel, Lubanovici nu a avut bani pentru actuala campanie electorala si s-a imprumutat. Nu cu o suma foarte consistenta de vreme ce zilele trecute a refuzat o confruntare cu Constantin Timoc, Ana Birchall si Stefan Movila la Seattle, probabil neavand suma de bani necesara deplasarii de la Portland la Seattle. Pe pagina sa de internet se tot lauda cu cateva activitati in sprijinul comunitatii romanesti din SUA, majoritatea la neoprotestanti. Este membru al CORA (Congresului Romanilor Americani), o organizatie condusa de doi agenti de influenta ai regimului comunist, Armand Scala si Mark Meyer, care dupa 1990 a fost preluata de FSN-PSD. Am mai scris de aceasta organizatie care, de fapt, a avut doar scopul de a crea diversiuni in adevarata emigratie romaneasca si de a strange agentii trimisi de la Bucuresti. Concluzia este ca Mircea Lubanovici este, de fapt, un portocaliu vopsit in rosu.