miercuri, 19 noiembrie 2008

Bela Karolyi la Senat

Bela Karolyi nu are nevoie de prezentare, el este legenda in viata a sportului mondial si implicit a noastra, a romanilor. De reusitele lui am beneficiat cu totii, el si elevele sale, dintre care s-a distins Nadia, ne-au facut cunoscuti de la un Pol la altul si ne-au adus acea recunoasterea ca natiune, pana atunci nesperata. Si sper ca acest lucru sa nu se uite!

Astazi Bela se lanseaza intr-o noua directie, cea de politician, o profesie mult mai dificila, - si nu din cauza lui- decat cea de pana acum, dar cunoscandu-l, sunt convins ca va reusi. Nu revin asupra calitatilor sale de lider, am facut-o intr-un posting anterior, acum vreau sa subliniez, daca acest lucru nu este inca bine cunoscut, faptul ca in momentul acceptarii candidaturii, Bela Karolyi nu a spus ca vrea sa salveze tara, asa cum se pronunta mai toti candidatii la aceste alegeri, ci ca obiectivul lui este acela de a ii readuce in tara pe conationalii sai, astazi realizati economic in tarile lor de adoptie. Pentru el Romania este pamantul fagaduintei pentru copii nostri.

O viziune realista si fezabila in momentul in care statul isi indreapta atentia spre cetateanul roman si ii acorda facilitatile necesare reintegrarii, pentru ca el este cel care, investind banii si cunostintele, isi va ajuta, mai intai de toate, propria-i familie, apoi rudele, si, in fine, comunitatea. Si cu cat mai multi vor fi acestia cu atat mai bine. Numai asa se va crea acea clasa de mijloc, hotaratoare in bunastarea unei natiuni. Iar Bela este omul potrivit pentru introducerea acestei legi.

Daca la cele de mai sus adaugam notorietatea lui Bela Karolyi in cercurile politice internationale cele mai inalte, unde sunt convins ca are acces imediat, va dati seama ca tara noastra ar avea un ambasador ca nimeni altul. Si atunci toate povestile cu apartenenta la un partid sau altul devin secundare, omul fiind cel care sfinteste locul!

Nu ratati acest monent, sustineti-l pe Bela Karolyi pentru Senatul Romaniei

Niciun comentariu: