vineri, 6 februarie 2009

Thank God it's Friday

Doamne, ce saptamana agitata! Sa o tii in lant, una pe zi, e epuizant. Si pentru asasini si pentru politisti; si pentru batranii bolnavi de inima si pentru doctori; si pentru PSD-ul lui Adrian Nastase si pentru PD-L-ul DNA-ului; si pentru Sterling Resources si pentru politicienii ramasi pe dinafara comisioanelor; si pentru senatorul Piergiorgio Stiffoni si pentru viola(n)torii nostri din Cizma; si pentru... toti ceilalti Ciorogarlani, ce nu-i mai tin minte.

Imi inchipui ce surmenati trebuie sa fie si moderatorii de la cele doua televiziuni de talk show „prietene”, Razvan Dumitrescu si Andreea Cretulescu de la „R” si Mihai Gadea si Dana Grecu de la „A”, cu ai lor analisti, nu-i mai numesc, sunt deja prea multi, chemati sa „regleze problemele natiei” !

Noroc cu weekend-ul cand isi iau mai toti o mica pauza. Zau ca nu se mai putea! :-(

Lasand insa gluma la o parte zau ca-i trist sa asistam la o Romanie lasata in voia sortii, neguvernata dar si neguvernabila. Parte din vina o avem si noi, cei asezati la caldura caminului de unde luam mai totul in deradere si trancanim fara sfarsit impotriva celor care vor sa aibe, ca si noi de altfel, ultimul cuvant!

Sfarsit de saptamana linistit tuturor.


Un comentariu:

Marius Mina spunea...

Incalzim motoarele , la relanti...