marți, 16 decembrie 2008

Romanii din afara granitelor, din nou pe... dinafara!

Premierul desemnat, Emil Boc, a declarat marti, dupa intalnirea cu partenerii din coalitia PDL-PSD+PC, ca viitorul Guvern va avea 18 ministere, un premier, un vicepremier si un post de ministru pentru Relatia cu Parlamentul. Potrivit lui Boc, viitorul Executiv va avea, pe langa premier, un vicepremier,18 ministere si un ministrul pentru relatia cu Parlamentul.

Romanii din afara frontierelor cu toate ca au cerut si minister si reprezentare la nivel de ministru nu vor avea nici minister si nici un ministru delegat ca sa ii reprezinte la nivelul executivului. Probabil, in conceptia coalitiei de guvernare numarul celor peste zece milioane de romani nu este suficient de mare pentru a merita un ministru care sa le apere interesele. Nici macar miliardele de euro trimise anual in tara de acestia nu conteaza oare?

Importanta romanilor de pretutindeni este mare doar in campania electorala, interesele acestora fiind aruncate imediat dupa, in cosul cu anexe al Guvernului si Parlamentului.

Apropos... ati vazut pe unul dintre proaspetii parlamentari reprezentand romanii de pretutindeni iesind si cerand public o reprezentare corespunzatoare pentru acestia, la nivelul executivului?

Preluat din Romanian Global News

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu va asteptati la un guvern conddus de slugoi ai CC UTC ingenucheati in fata psihopatului de la Cotroceni sa faca ceva din ce ar fi fost normal.
Emil Boc este o flasneta de proasta calitate pus in functie odata cu reciclarea FSN ului .
La fel de ciudata mi se pare alegerea unui alt impostor, Mircea Lubanovici(un agramat cu diploma de fotograf) pe listele partidului de dreapta cu trandafir la butoniera, butonat de Basescu.romania se afla azi intr-o zona de risc extrem de periculoasa.